weddings

Når din store dag skal foreviges af mig, kan det gøres på to måder - enten hvor jeg er med fra start til slut, fra vielsen til brudevalsen, eller hvor jeg følger jer halvdelen af dagen, hvor I får billeder af vielsen, portrætterne og receptionen. Mange brudepar vælger, at blive fulgt hele dagen, hvilket også er det jeg varmt kan anbefale, idet jeg på den måde bedst muligt kan fortælle hele historien om jeres kærlighedsfejring. Uanset hvilken model I vælger, kan I være sikre på, at få en fotograf der.. 

  • ..leverer gode billeder i høj kvalitet

  • ..så vidt muligt går i ét med tapetet

  • ..fanger alle de vigtige øjeblikke - store som små 

  • ..lytter til jeres ønsker og forventninger

  • ..er smilende og imødekommende

 

Det er vigtigt for mig at I får en god oplevelse med, at jeg er med på jeres bryllupsdag og, at I står tilbage med smukke minder fra en af de vigtigste dage i jeres liv. Fordi nogle af de mest unikke øjeblikke ofte opstår i det små udenfor det opstillede billede, gør jeg meget ud af at tage stemningsbilleder hele tiden. I alt leverer jeg også 200-400 billeder fra hele dagen.

 

Hvis I ønsker at booke mig eller jeg har efterladt jer med spørgsmål, så skriv en mail til mig - så svarer jeg så hurtigt som muligt.

For at holde følgere og klienter opdateret er det vigtigt for mig, at kunne dele mit seneste arbejde på de sociale medier. Det går man derfor ind til, når man bestiller mig som fotograf, medmindre andet aftales.

Alle priser er ekslusiv transport

other

Det er også muligt at bestille en portrætsession med mig - fx i anledning af din forlovelse, din konfirmation, at du bliver student eller at du vil overraske nogen med familieportrætter, parbilleder, søskendeportrætter eller andet i gave.

Det jeg stræber efter, når jeg laver portrætter er, at følelserne skal skinne igennem på billederne. Jeg kan godt lide hvis det lidt bliver et mixup af formelt og uformelt. Tit oplever jeg nemlig, at det er lige mellem det opstillede og det slet ikke opstillede billede magien opstår - og det er dén jeg forsøger at fange.

Helt praktisk laver jeg, ved portrætter (også bryllupsportrætter) efter vores session, et udvalg af de bedste billeder fra shootet, hvorudfra du/I kan vælge de 10 (eller flere for en mer-pris) billeder du bedst kan lide. Disse redigerer jeg så, og afleverer i høj opløsning digitalt. Dette gør jeg fordi det ikke altid er det samme man kigger på som fotograf vs når man selv optræder på billedet.

Jeg kan desuden også bookes til alt muligt andet end ovenstående. Jeg har blandt andet tidligere skudt reklamebilleder for fx skoler, taget fashion billeder og lavet forskellige kunstneriske projekter. Uanset hvad I har I tankerne, så kontakt mig endelig for interesse - jeg vil forsøge at svare så hurtigt som muligt.

 

For at holde følgere og klienter opdateret er det vigtigt for mig, at kunne dele mit seneste arbejde på de sociale medier. Det går man derfor ind til, når man bestiller mig som fotograf, medmindre andet aftales. 

Alle priser er ekslusiv transport